Herfstconcert i.s.m. het Prachtkoor uit Alkmaar

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herfstconcert i.s.m. het Prachtkoor uit Alkmaar

19 november 2022 - 7:30 pm - 10:00 pm

 

Op zaterdag 19 november geven we een concert samen met het Prachtkoor uit Alkmaar.
Locatie: Het Octaaf, J.D. Pollstraat 1, 1623 LM Hoorn.
Tijd: 19:30 uur

De Hoornse brassband, die onder leiding staat Gertjan Loot, heeft de reputatie om bij elk concert een unieke samenwerking aan te gaan. U hebt ons onder andere al kunnen beluisteren in combinatie met een kerkorgel, carillon, viool en een doedelzak.

Ook voor ons najaar concert op 19 november is het ons gelukt om fantastische gasten uit te nodigen. Het Alkmaars Prachtkoor o.l.v. Els van Dijck komt naar Hoorn om samen met ons een mooi en afwisselend concert te geven. Het is een koor voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.  Met het motto: “Met heel veel plezier zo mooi mogelijk samen zingen!”, wordt het gegarandeerd een feestje.

We nemen u mee naar verschillende landen en muziekstijlen. Zo speelt de brassband onder andere: Windows of the World. Een muziekstuk dat bestaat uit meerdere delen waarbij veel verschillende “landen” worden aangedaan. De Balkan dance staat ook op het programma, zoals de titel al zegt een vrolijk dansnummer waarbij u moeilijk stil kunt blijven zitten.

Samen met het koor zingen en spelen we de bekende nummers Hit the Road Jack en Take me home. Beide nummers met een nieuwe Nederlandstalige tekst !

Deze mooie muzikale reis begint op 19 november vanaf 19.30 uur in Het Octaaf aan de J.D Pollstraat 1 in Hoorn.
De toegangsprijs is €10,00  inclusief een pauzedrankje.

Zorg dat u erbij bent, want dit feestje wilt u echt niet missen!

Gegevens

Datum:
19 november 2022
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm

Locatie

Het Octaaf
J.D. Pollstraat 1
Hoorn,
+ Google Maps